• 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, online uw daken in beeld!
 • Melden van daklekkages ! ; download de app uit de appstore
 • Wij zoeken regionale servicegerichte dakonderhoudsbedrijven
 

Dak Onderhoudsabonnement

Het periodiek reinigen van uw daken voorkomt dat de dakbedekking wordt aangetast door vuil, de hemelwaterafvoeren verstopt raken en lekkages ontstaan omdat het water bij regenval niet snel genoeg wordt afgevoerd. Het reinigen van uw daken voorkomt dus onverwachte calamiteiten.

De volgende werkzaamheden maken onderdeel uit van het dak onderhoudsabonnement:

 • Reiniging van uw dak(en)
  (daken worden ontdaan van normale vervuiling)
 • Uitvoeren van kleine reparaties
  (Herstellen van niet-structurele gebreken die direct aanleiding geven tot lekkages)
 • Online informatie
  (Per email wordt u geïnformeerd over planning, uitvoering en gebreken)

Het advies is om het reinigen van daken ieder jaar te laten uitvoeren. Hiermee voorkomt u onverwachte calamiteiten! Gelijktijdig wordt het dak gecontroleerd op gebreken en wanneer onderhoudsmaatregelen noodzakelijk zijn, wordt u daarvan per email op de hoogte gesteld.

Voor wie?

Dit abonnement is geschikt voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders die geen hoge eisen stellen aan inspecties en rapportages, maar wel graag hun daken periodiek schoongemaakt willen hebben en eventuele gebreken gemeld willen hebben.

Wat kost het?

De prijs is afhankelijk van aspecten zoals bereikbaarheid, aantal dakvlakken, type dakbedekking, afwerking, etc. Graag maken de aangesloten bedrijven voor u een aanbieding op maat. Voor een vrijblijvende afspraak of informatie, neem dan contact met ons op.

Dakveiligheid

Betreffende daken dienen veilig bereikbaar te zijn en voorzien te zijn van wettelijk voorgeschreven dakveiligheidsvoorzieningen, zodat onze inspecteurs veilig hun werk kunnen uitvoeren.